InMyOpinion

in my opinion {adv.} (also: to my thinking, in my view)

De term 'in my opinion' of kort 'imo' komt voort uit bescheidenheid. De Engelsen gebruiken het vaak om een bericht of opmerking af te sluiten. Het vertaalt zich het beste tot 'mijns inziens'.

InMyOpinion is een klein bureau in Zeeland. We hebben onze ogen open en leveren goed werk.

We zijn meestal een eenmansbedrijf. Meestal, want de beste 'man for the job' ben ik niet altijd zelf. Schoenmakers en leesten. En het eindresultaat is altijd wat telt.

 

college-dropout
don't tell the kids

Wat achtergrond: Vanuit het Grafisch Lyceum in Rotterdam ben ik begonnen als stagiair bij Arte Non Vi. De eerste stappen in het edele vormgeversvak.

Daarna de multimedia ingedoken bij NuFormer Digital Media. Websites ontworpen en me verdiept in video en animatie. Na 5 jaar was er binnen dat jonge bedrijf niet zo veel meer te leren. Terwijl ik vond dat ik er nog niet helemaal was op grafisch gebied.

Bij Photographics in Goes heb ik dat ruimschoots in kunnen halen. Écht grafisch werk. Kleuren, lettertypes, papier en compositie. En nog eens compositie.

Na weer 5 jaar werd ik teruggevraagd door NuFormer. Zij waren inmiddels vlot wereldfaam aan het vergaren met hun outdoor 3d projecties op gebouwen. Daar zeg je geen nee tegen. Een toffe tijd als creative director met projecten in China en Rusland. Samenwerken met de creatieve mensen achter bedrijven als BMW, Volvo, Samsung en Parker. Kansen die je in Zeeland niet zomaar krijgt.

Het eigen bedrijfje was tien jaar daarvoor al opgezet om voor verschillende mensen wat grafisch werk te doen. Zachtjes aan begon dat werk steeds meer aandacht te krijgen van andere bedrijven. En dan mag je kiezen of je in het diepe wil springen of niet.

Geen moment getwijfeld. Onzin natuurlijk. Een half jaar getwijfeld. Maar geen moment spijt gehad.

 

opdrachtgevers

Ik ben nu 20 jaar werkzaam als animator, editor, filmer, vormgever en composer. Hieronder een kort overzicht van de klanten waar ik voor werk of in dienstverband voor gewerkt heb.

_-logosgrijs.jpg
 

open for business

Dank voor je nieuwsgierigheid.
Neem vooral contact op.

Groet, Eduard Walhout

 

InMyOpinion
Zuidstraat 6
4454 BE Borssele

+31 (0) 6 2471 3848

info@inmyopinion.nl
eduard@inmyopinion.nl